Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt vid köp över 499 SEK (gäller ej skrymmande)
Snabb leverans
Favoriter
(
0
)
Bag
(
0
/
0:-
)

Enghs Sport

Sport och mode för hela familjen.

Vi på Enghs Sport är ett familjeföretag som köpte upp den lokala sport och mode butiken 2018. Förutom ett brinnande intresse för sport, mode och livsstil är nöjda kunder viktigt för oss. Vi hör hemma i det vackra Värmland, närmare bestämt i Ekshärad. Här driver vi även vår fysiska butik Enghs Sport, som är belägen centralt i Ekshärad. I byggnaden har det bedrivits sportbutik sedan 1960-talet och 2018 tog vi över lokalen och öppnade Enghs Sport.

Vi på Enghs Sport tycker att det är lika viktigt med stil oavsett om det handlar om sportkläder eller vardagsmode. Eftersom kvalitet är viktigt för oss så erbjuder vi endast produkter från varumärken som vi vet håller. Därför hittar du märken som Kari Traa, Adidas, Jack & Jones, Vero Moda mm hos oss. Det vi aldrig tummar på är att de märken som vi säljer ska uppfylla våra högt ställda krav. På så sätt får vi nöjda kunder, vilket är vårt mål.

Självklart vet vi att hela familjens livsstil är viktig. Därför erbjuder vi mode och sportkläder till alla i familjen. Hos oss finns det kläder till herr, dam och barn. Alla vi på Enghs Sport hoppas på att kunna inspirera och väcka än mer intresse hos dig när det gäller mode, sport och livsstil!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen